Rubarbă-zmeură Crunch este un vegetarian rețetă cu 15 porții. Acest hor d ' oeuvre are 175 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână tapioca instantanee, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rubarbă-Zmeură Crunch, Rubarbă Crunch, și Rubarbă Crunch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mare, combinați zahărul, tapioca, amidonul de porumb și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Tapioca
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Așezați rubarba și zmeura în castron, asigurându-vă că le acoperiți complet cu ingrediente uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De Calorii
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Se toarnă în tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul brun, făina și ovăzul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Bomboane Salvatoare
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile de mărimea mazării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
7
Se întinde deasupra amestecului de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Piersică Sau Nectarină, Feliată
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când rubarba este fragedă.