Rubarbă Cu Vârf De Firimituri

Rubarbă Cu Vârf De Firimituri
Rubarba cu vârf de Crumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 226 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcintă cu firimituri de rubarbă și plăcintă cu firimituri de mere, Pesmet Acoperit Cod, și Plăcintă Cu Mere Cu Miez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați rubarba, făina, zahărul, scorțișoara și sarea. Lingură într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-un castron, combinați făina, zahărul brun și ovăzul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se taie în unt până se sfărâmă; se presară peste amestecul de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4
Se coace la 350 la 40 de minute sau până se rumenesc ușor și se clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista