Royal Garland Fizz
Royal Garland Fizz ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 1 porții cu 3628 calorii, 12g de proteine, și 143g de grăsime fiecare. Pentru $18.11 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână gin infuzat cu afine, afine, sirop de cremă de floricele și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Royal Gin Fizz, Garland De Legume De Primăvară, și Salata preferată a lui Judy Garland.
Instrucțiuni
Pentru ginul infuzat cu afine: cu cel puțin 2 zile înainte, puneți afine într-un borcan mare de zidărie. Se amestecă până se sparge ușor.
Adăugați gin, sigilați și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 2 zile. Se strecoară și se resigilează. Ginul infuzat poate fi păstrat la frigider până la 1 lună.
Pentru siropul de cremă de floricele: cremă caldă ușor la foc mic cu zahăr, amestecând până se dizolvă zahărul. Sare floricele din belșug.
Se toarnă smântână caldă / sirop de zahăr peste floricele, se amestecă bine și se lasă să stea până se răcește. Acoperiți și refrigerați 4 ore. Se strecoară și se păstrează la frigider într-o sticlă resigilabilă. Siropul poate fi păstrat la frigider până la 1 săptămână.
Adăugați gin infuzat cu afine, apă de vie de brad Douglas, sirop de cremă de floricele, suc de lămâie și gălbenuș de ou într-un agitator de cocktail. Se agită fără gheață pentru a emulsiona crema și oul, aproximativ 20 de secunde.
Adăugați gheață în agitator și agitați până se răcește bine, 15 secunde. Se strecoară într-un pahar highball. Se acoperă cu vin spumant. Pentru a garnisi, presărați rozmarin tocat deasupra.