Rotițe de foietaj umplute cu roșii uscate la soare și Pesto

Rotițe de foietaj umplute cu roșii uscate la soare și Pesto
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate și lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., rotițe de foietaj umplute cu roșii uscate la soare și Pesto ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, ou, pesto și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o crustă destul de ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cremă de brânză cu roșii uscate la soare și produse de patiserie Pesto, Roșii Uscate La Soare Pinwheels, și Rotițe Pesto cu Pesto de roșii uscate la soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scurgeți roșiile uscate la soare într-o sită peste o tigaie mică, lăsând uleiul să se adune în tigaie. Tăiați aproximativ roșiile și rezervați-le într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 30 de secunde, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați cimbru și lăsați-l să crape în ulei timp de aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se adaugă oțetul balsamic și se condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8
Se toarnă uleiul cald peste roșiile rezervate. Se amestecă pentru a combina bine ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Așezați 1 foaie de puf pastos pe fiecare foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Tăiați fiecare foaie de foietaj în 9 pătrate individuale, fiecare de aproximativ 3 pe 3 inci. Pentru fiecare pătrat, utilizați un cuțit de tăiat pentru a tăia din fiecare colț spre centru, oprindu-vă la 1 inch de centru. Veți avea un cerc de 1 inch în centrul fiecărui pătrat și toate colțurile vor fi tăiate în jumătate. Lingurați aproximativ 1 linguriță de pesto în centrul fiecărui pătrat și întindeți-l într-un cerc de 1 inch. Pentru fiecare pătrat, ridicați o jumătate de colț și pliați-l spre centrul pătratului, împingând ușor punctul în pesto. Continuând în jurul pătratului, pliați încă 3 jumătăți de colț spre centrul pătratului și apăsați ușor toate cele 4 vârfuri împreună pentru a forma o formă de roată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
12
Scurgând cea mai mare parte a uleiului, așezați aproximativ 1 linguriță de roșii acolo unde se întâlnesc vârfurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
13
Ungeți aluatul cu oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
14
Coaceți la 350 de grade F până când aluatul se rumeneste, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții18
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista