Rosemary-Sage Biscotti
Reteta Rosemary-Sage Biscotti ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 24 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 81 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de făină, făină de porumb, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Rosemary-Pin Nut Biscotti, Orange Rosemary Biscotti, și Biscotti de ciocolată albă, rozmarin și făină de porumb.
Instrucțiuni
Combinați făina prin frunzele de salvie într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Bateți ouăle, uleiul de măsline și sosul fierbinte la viteză medie cu un mixer electric până la amestecare.
Se toarnă în fântână, amestecând doar până se umezește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți în jumătate; formați fiecare porție într - un jurnal de 7 x 2 inci și așezați pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor. Scoateți imediat la o placă de tăiere.
Tăiați fiecare buștean în felii groase de 1/2 inci cu un cuțit zimțat, folosind o mișcare blândă de tăiere; așezați felii pe foi de copt negrease.
Coaceți la 350 timp de 12 până la 15 minute; întoarceți și coaceți încă 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.