Rory ' s Ribs cu porumb la grătar, pepene galben și salată proaspătă de plante
Dacă $ 3.23 pe portie cade în bugetul dvs., coaste Rory cu porumb la gratar, pepene galben, și salată de plante proaspete ar putea fi o mare fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 647 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, oțet de vin, pudră de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Creveți, Pepene Galben Și Frigarui De Plante Proaspete, Cotlete De Miel La Grătar Cu Salată Proaspătă De Ierburi Și Feta, și Salată Proaspătă De Porumb La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în cratiță medie la foc mediu. Apăsați usturoiul prin presă de usturoi în tigaie. Se amestecă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Presă De Usturoi
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ketchup - ul, 3/4 cană bulion, 3 linguri sos de soia, zahăr brun, melasă și oțet. Aduceți sosul la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe până se reduce la 3 căni, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
4 Căni De Făină De Grâu
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3
Transferați în castron. Acest lucru se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Presărați fiecare parte a fiecărui suport pentru coaste cu sare, piper și 1 lingură de pudră de chili. Aranjați 2 rafturi pe fiecare dintre cele 2 foi mari de copt cu margini. Acest lucru se poate face cu 1 zi înainte; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Poziția 1 raft cuptor în treimea superioară a cuptorului și 1 raft în treimea inferioară; preîncălziți la 450 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se toarnă 1/2 cană de bulion rămas și 2 linguri de sos de soia rămas în jurul coastelor pe fiecare foaie; acoperiți fiecare cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Coaceți coaste 30 de minute; foi inverse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Coaceți coastele până se înmoaie, cu aproximativ 45 de minute mai mult. Descoperă; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Tăiați fiecare raft de coaste între oase în coaste individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
10
Periați coastele generos cu sos. Acest lucru se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(mequite, Hickory Sau Arin)
11
Lăsați să stea la temperatura camerei.
1
Bateti untul si toate ierburile intr-un bol mediu pentru a amesteca. Condimentează untul, după gust, cu sare și piper. Acest lucru se poate face cu 1 săptămână înainte. Capac; rece. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Aranjați porumbul pe foaia de copt; se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Se lasă să stea până se pregătește la grătar, până la 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Pregătiți grătarul (căldură medie-mare). Grătați coastele până se încălzesc și ușor carbonizate, întorcându-se ocazional și perindând cu mai mult sos, aproximativ 10 minute. Coaste gramada pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Grill porumb pana cand se inmoaie și începe să char și arată semne de gratar, de cotitură de multe ori și periaj cu unt de plante medicinale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Se transferă pe farfurie; deasupra cu mai mult unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
7
Se servește cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
Pentru pepene galben: felii de pepene galben pe grătar pe 1 parte până când se afișează urme de grătar, aproximativ 3 minute. Movilă, Partea la grătar în sus, pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Galben
Pepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Ungeți cu miere; presărați cu cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
10
Pentru salata de ierburi proaspete: această garnitură ușoară este un contrast răcoritor cu restul mesei.
11
Bateți 1/4 cană oțet de vin roșu, 1/4 cană suc de portocale, 2 linguri ulei de măsline extravirgin și 1 linguriță (ambalată) coajă de portocală rasă fin într-un bol mic. Condimentează pansamentul cu sare și piper. Strip tulpini groase din 2 ciorchini mari de pătrunjel Italian proaspăt și locul mici crengute de top și frunze în castron mare. Acoperiți și răciți până când sunt gata de utilizare, până la 2 ore. Re-bateți pansamentul. Aruncați pătrunjelul cu suficient pansament pentru a acoperi și servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire