Romano Risotto cu ridichi

Romano Risotto cu ridichi
Romano Risotto cu ridichi ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.02 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 527 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Vinete Romano, Vinete La Grătar Romano, și Fasole Romano Fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul și apa la foc mic într-o cratiță de 3 până la 4 litri. Între timp, încălziți 3 linguri de unt într-o oală grea de 4 până la 5 litri la foc mediu până când spuma dispare, apoi gătiți ceapa, amestecând ocazional, până când se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BulionBulion
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 6 până la 8 minute. Se amestecă orezul și se gătește, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
OrezOrez
3
Adăugați vin și gătiți, amestecând, până se absoarbe, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
4
Se amestecă 1 cană de bulion fierbinte în orez și se gătește, amestecând constant și păstrând la foc mic, până se absoarbe. Continuați să gătiți și să adăugați bulion, aproximativ 1 cană la un moment dat, amestecând frecvent și lăsând fiecare adăugare să fie absorbită înainte de a adăuga în continuare, până când orezul este doar fraged și cu aspect cremos, dar totuși al dente, 18 până la 22 de minute. Subțire cu o parte din bulionul rămas, dacă este necesar (veți mai rămâne).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
5
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza, 1 linguriță de sare, 1/2 linguriță de piper și restul de 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
PiperPiper
SareSare
1
Bateți împreună oțet, ulei, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Aruncați ridichi cu pansament și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RidicheRidiche
OțetOțet
ArpagicArpagic
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Serviți risotto acoperit cu ridichi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RidicheRidiche
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista