Caramel rom și banane pâine budinca ar putea fi doar desert pe care il cautati. Pentru $13.09 pe portie, această rețetă acoperă 73% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 101G de proteine, 395g de grăsime, și un total de 7547 calorii. Această rețetă servește 1. Dacă aveți la îndemână sare, unt, lapte de unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 54 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Budincă De Pâine Cu Caramel De Banane, Budincă de pâine cu banane cu sos de Caramel, și Banana Rum Caramel Crunch Budinca De Paine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. tigaie cu unt ușor sau ramekins.Sos de rom Caramel (alcătuiește cu două săptămâni înainte)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Puneți zahărul și apa într-o cratiță la foc mediu mic și amestecați până când zahărul s-a dizolvat. Se dizolvă orice cristale care se formează pe lateral cu o perie de patiserie umedă.Odată ce zahărul s-a dizolvat, creșteți căldura la mare. Nu amestecați amestecul direct. Din când în când, folosind mânerul, dați vasului un vârtej pentru a menține amestecul în mișcare. Amestecul va începe să baloneze după aproximativ un minut.După 3-4 minute amestecul se va transforma dintr-un chihlimbar deschis în chihlimbar mediu și apoi în cele din urmă într-o culoare maro roșiatic închis. Odată ce amestecul începe să fumeze, adăugați untul și smântâna grea. Amestecul va bule sălbatic. Lăsați amestecul să se răcească timp de zece minute înainte de a adăuga rom întunecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Rom închis
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați rom întunecat și bateți pentru a combina. Se lasă deoparte să se răcească completely.To faceți pâine cu banane (faceți până la trei zile înainte)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Banane
Rom închis
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Așezați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron și bateți pentru a combina; setat side.In un castron separat combina ouale si zaharul apoi se amesteca pana se combina bine si amestecul devine gros si deschis la culoare, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Stropiți untul răcit în amestec și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați ulei și zară la amestec, apoi amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Adăugați extract de vanilie și piure de banane și bateți pentru a combina.Ungeți fundul unei tigaie de 9x5 și turnați aluatul în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Topping: Nuci Tocate și Topping De înghețată Fudge Fierbinte
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Coaceți la 350 de grade F sau până când dintele introdus din centrul pâinii iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți din cuptor și răciți complet.Felie și pâine de banane răcită cu cuburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Banane
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Întindeți cuburi de pâine cu banane pe o foaie de copt și prăjiți până când cuburile de pâine se simt uscate, dar nu tari. Se răcește complet pe foaia de coacere. (Dacă faceți înainte depozitați cuburi de pâine cu banane într-o pungă de plastic). pentru a face budincă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Banane
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Adăugați zahărul, ouăle și sarea într-un castron și bateți pentru a combina; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Adăugați smântână grea și lapte integral într-o tigaie mică de sos și aduceți la foc mic. Adăugați încet amestecul de ouă în amestecul de smântână cu o mână, în timp ce bateți continuu amestecul combinat cu cealaltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Adăugați pastă de fasole de vanilie și rom și bateți pentru a combina. Amestec de tulpină.Asamblare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Vanilie
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Așezați pe un singur strat de cuburi de pâine cu banane în tigaie sau ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Banane
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Creveți Sotați, Decojiți
15
Așezați bananele feliate deasupra și apoi acoperiți feliile de banane cu jumătate de sos de rom caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Miere De Citrice
16
Așezați al doilea strat de cuburi de pâine în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
17
Se toarnă cremă peste toată tigaia asamblată sau se toarnă uniform printre ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Creveți Sotați, Decojiți
18
Lăsați să stea 15 minute, apăsând ocazional pâinea pentru a absorbi budinca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
19
Așezați tigaia sau ramekinele într-o tigaie mai mare, cu apă umplută la jumătate. Acoperiți tigaia umplută cu apă cu folie și coaceți la 350 de grade timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
20
Scoateți folia și coaceți încă 3o minute pentru ramekins și încă 4o minute pentru tigaie 9x9.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
21
Serviți în timp ce este fierbinte, cu un praf ușor de zahăr de cofetărie și stropiți restul de jumătate din topul sosului de rom caramel.