Roșii verzi coapte și dovlecei
Roșiile verzi coapte și dovleceii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 191 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, sare de mare, roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Roșii verzi și Pizza cu dovlecei felul meu de a avea roșii verzi prăjite, Roșii Coapte Și Dovlecei, și Cod copt cu dovlecei și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. aliniați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Combinați laptele de unt, sosul fierbinte și albusul de ou într-un vas de plăcintă.
Amestecați făina de porumb și sarea într-un alt vas de plăcintă. Înmuiați feliile de roșii și dovlecei în amestecul de zară, apoi în făina de porumb, întorcându-vă ușor pentru a acoperi.
Pulverizați o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit antiaderent la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din felii de roșii și dovlecei într-un singur strat și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, 3 până la 4 minute.
Transferați feliile pe foaia de copt și coaceți până când roșiile și dovleceii se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 8 minute. Ștergeți tigaia curată și repetați cu feliile de legume rămase.
Servește: 4 (lateral); calorii: 93; grăsime totală: 1 grame; grăsimi saturate: 0 grame; proteine: 4 grame; carbohidrați totali: 19 grame; zahăr: 6 grame; fibră: 3 grame; Colesterol: 1 miligrame; Sodiu: 112 miligrame