Roșia umplută cu ton mediteranean este o fără gluten și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,74 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 274 calorii. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oregano, piper, tunan în apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Ardei Umplut Cu Ton Mediteranean, Salată mediteraneană de ton pe pâine cu roșii la grătar, și Beneficiile pentru sănătate ale tonului: salată Antipasto Tunan mediteranean pentru rețete similare.
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.