Roșii umplute cu Mozzarella proaspătă și busuioc

Roșii umplute cu Mozzarella proaspătă și busuioc
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Roșiile umplute cu Mozzarellan proaspăt și busuioc ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 383 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet de vin sherry, busuioc, brânză mozzarella ambalată în apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Farfalle cu roșii proaspete, busuioc și mozzarella, Orecchiette cu roșii, Mozzarella proaspătă și busuioc, și Risotto cu Mozzarella proaspătă, roșii de struguri și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați toate ingredientele în blender până când busuiocul este tocat foarte fin și vinaigreta este groasă; condimentează după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Tăiați X-ul mic adânc pe piele la capătul opus tulpinii fiecărei roșii. Aruncați roșiile în cratiță cu apă clocotită; gatiti 30 de secunde. Folosind lingura cu fante, transferați roșiile pe farfurie. Începând de la X, îndepărtați pielea de pe roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Tăiați 1/3 până la 1/2 inch de la capătul opus tulpinii fiecărei roșii. Folosind o lingură mică, scoateți interiorul roșiilor, lăsând cojile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Coji De PasteCoji De Paste
3
Se amestecă brânza mozzarella cubată și busuiocul tocat într-un castron mediu. Împărțiți amestecul de brânză între cojile de roșii, ambalând ușor. (Se poate face cu 2 ore înainte. Acoperiți roșiile și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
TomateTomate
BrânzăBrânză
Coji De PasteCoji De Paste
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Inversați 1 roșie umplută pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
5
Se toarnă vinaigreta în 6 pahare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
ShotShot
6
Așezați 1 pahar de foc lângă fiecare roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ShotShot
7
Încingeți fiecare roșie cu frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
TomateTomate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista