Roșii umplute cu Mozzarella proaspătă și busuioc

Nevoie de o garnitură fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Roșiile umplute cu Mozzarellan proaspăt și busuioc ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 383 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet de vin sherry, busuioc, brânză mozzarella ambalată în apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Farfalle cu roșii proaspete, busuioc și mozzarella, Orecchiette cu roșii, Mozzarella proaspătă și busuioc, și Risotto cu Mozzarella proaspătă, roșii de struguri și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați toate ingredientele în blender până când busuiocul este tocat foarte fin și vinaigreta este groasă; condimentează după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperiți și răciți.)
Tăiați X-ul mic adânc pe piele la capătul opus tulpinii fiecărei roșii. Aruncați roșiile în cratiță cu apă clocotită; gatiti 30 de secunde. Folosind lingura cu fante, transferați roșiile pe farfurie. Începând de la X, îndepărtați pielea de pe roșii.
Tăiați 1/3 până la 1/2 inch de la capătul opus tulpinii fiecărei roșii. Folosind o lingură mică, scoateți interiorul roșiilor, lăsând cojile intacte.
Se amestecă brânza mozzarella cubată și busuiocul tocat într-un castron mediu. Împărțiți amestecul de brânză între cojile de roșii, ambalând ușor. (Se poate face cu 2 ore înainte. Acoperiți roșiile și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.)
Inversați 1 roșie umplută pe fiecare farfurie.
Se toarnă vinaigreta în 6 pahare.
Așezați 1 pahar de foc lângă fiecare roșie.
Încingeți fiecare roșie cu frunze de busuioc.