Roșii proaspete, cârnați și paste Pecorino

Roșii proaspete, cârnați și paste Pecorino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 497 calorii, 20g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii, brânză pecorino romano, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Roșii proaspete, cârnați și paste Pecorino, Roșii proaspete, cârnați și paste Pecorino, și Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino).
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgeți.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Scoateți carcasele din cârnați.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați cârnați și ceapă în tigaie; gătiți 4 minute, amestecând pentru a sfărâma cârnații.
Adăugați usturoi; gatiti 2 minute. Se amestecă roșiile; gatiti 2 minute.
Se ia de pe foc; amestecați pastele, 2 linguri de brânză, sare și piper.
Se presară cu restul de 1/4 cană de brânză și busuioc.