Roșii feliate cu porumb și busuioc
Roșiile feliate cu porumb și busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 116 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cap la magazin și ridica urechi silver queen, piper, vinaigrette vin de orez, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Roșii feliate cu porumb și busuioc, Porumb sotat cu roșii și busuioc, și Porumb proaspăt-roșii și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați boabele de porumb de pe știulet direct într-un castron și aruncați cu oțet.
Încălziți uleiul într-o tigaie saut la foc mediu-mare până când este fierbinte și adăugați amestecul de porumb. Se condimentează cu sare de mare și piper. Gatiti, amestecand, aproximativ 2 minute sau pana cand porumbul este usor aburit.
Se ia de pe foc și se amestecă jumătate din busuioc.
Aranjați feliile de roșii de moștenire pe un platou sau farfurii individuale.
Adăugați jumătățile de roșii Sungold și acoperiți cu amestec de porumb.
Stropiți cu vinetă de vin de orez cu ierburi și acoperiți cu busuioc rămas. Condimentați cu sare de mare și piper suplimentar chiar înainte de servire.