Roșii și sparanghel " Carbonara
Tomate și sparanghel "Carbonara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 354 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.65 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, căței de usturoi, brânză pecorino romano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Roșii și sparanghel " Carbonara, Roșii și sparanghel " Carbonara, și Asparagus Carbonara.
Instrucțiuni
Aduceți 3 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați sparanghel; saut 3 1/2 minute.
Adăugați usturoi; saut timp de 1 minut.
Adăugați roșiile; gatiti timp de 6 minute sau pana cand rosiile sunt fragede.
Combinați brânza, sarea, piperul și oul într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați pastele în apă clocotită; gatiti 10 minute sau pana al dente.
Scurgeți și aruncați pastele imediat cu amestec de ouă.
Adăugați amestecul de roșii, aruncând până când sosul se îngroașă. Împărțiți pastele în mod egal între 4 boluri.
Presărați fiecare porție cu 1 lingură de busuioc.
Meci de vin: aciditatea strălucitoare și uscată a unui Sauvignon blanc va completa sparanghelul ierbos (și nu va scoate la iveală un gust metalic neplăcut). Încercați un vin California mai plin de corp, cum ar fi Sonoma County Sauvignon Blanc de la Simi Winery ($14), cu lămâie crocantă și note tropicale bogate. -- Gretchen Roberts