Risotto de praz și slănină la cuptor
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru cutia de rețete, prazul la cuptor și risotto de slănină ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 510 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 40 minute. 567 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cap la magazin și ridica orez risotto, rashers înapoi bacon, brânză, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 76%. Risotto De Ciuperci Și Slănină La Cuptor, Risotto cu slănină și praz, și Risotto de praz și slănină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Introduceți uleiul într-o caserolă rezistentă la cuptor.
Adăugați slănină și prăjiți timp de 2 minute.
Adăugați prazul și gătiți până la moale, dar nu colorat, timp de aproximativ 4-5 minute. Sfat în orez și gătiți încă 1 min.
Se toarnă peste stoc. Se acoperă și se introduce la cuptor pentru 20 de minute, amestecând la jumătate.
Când orezul este doar fraged și tot lichidul este absorbit, scoateți din cuptor și amestecați mazărea.
Se introduce din nou în cuptor pentru încă 2 minute.
Scoateți și amestecați brânza.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Risotto în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.