Risotto de orz cu fenicul și măsline ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 282 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de parmezan, căței de usturoi, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Risotto de orz cu fenicul, Risotto De Orz, și Risotto de orz cu șuncă și ciuperci.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați 3/4 cană de praz, 1/2 cană de fenicul și ardei gras; saut 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Fenicul
Praz
3
Adăugați orz, cimbru și usturoi; gatiti 2 minute, amestecand continuu. Se amestecă 2 căni de bulion și se gătește 10 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant. Se amestecă restul de 3/4 cană de praz, 1/2 cană de fenicul, 1 1/2 cană de bulion și vin; gatiti pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand frecvent (aproximativ 45 de minute). Se amestecă brânza, pătrunjelul și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Pătrunjel
Orz
Brânză
Fenicul
Usturoi
Bulion
Cimbru
Praz
Vin
4
Se presară cu măsline; garnisiți cu frunze de fenicul, dacă doriți.