Risotto de orz cu șuncă și ciuperci

Risotto de orz cu șuncă și ciuperci
Risotto de orz cu șuncă și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 477 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de vin, ciuperci nasture, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orzul de gătit rapid, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu alune, orz și cacao ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Risotto de orz cu ciuperci usturoi, Risotto de orz cu ciuperci și spanac, și Risotto de orz cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare, apoi adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați semințele de orz și fenicul (dacă utilizați), 1/4 linguriță sare și piper după gust și gătiți, amestecând, până când orzul este ușor prăjit, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
OrzOrz
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați ciupercile, rozmarinul și vinul și gătiți, amestecând, până când ciupercile sunt moi și vinul este absorbit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați bulionul de pui și aduceți la foc mic; acoperiți, reduceți focul la mediu mic și gătiți până când orzul este fraged și aproape tot lichidul este absorbit, 8 până la 10 minute. Se amestecă șunca, parmezanul și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
OrzOrz
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Per porție: Calorii 498; grăsimi 16 g (saturate 9 g); Colesterol 62 mg; sodiu 565 mg; Carbohidrați 64 g; Fibre 13 g; proteine 18 g
6
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista