Risotto De Dovlecei Cu Butternut

Risotto De Dovlecei Cu Butternut
Butternut Squash Risotto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 6 și costă 1,86 USD pe porție. O porție conține 381 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Mergeți la magazin și ridicați squash butternut, ulei de măsline, brânză pecorino romano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Risotto De Dovlecei Cu Butternut, Risotto De Dovlecei Cu Butternut, și Risotto De Dovlecei Cu Butternut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pas
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu și adăugați dovlecelul. Gatiti pana cand se inmoaie, 57 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați sare de mare, piper și salvie. Puneți deoparte până când sunteți gata să terminați risotto-ul. Aduceți 5 căni de bulion la fiert într-o cratiță; reduceți la foc mic. Salvați restul de 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Pas
5
Încălziți 1 lingură fiecare unt și ulei de măsline într-o tigaie grea de 45 de litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa; se sotează aproximativ 2 minute sau până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați orez în amestec și amestecați până când toate boabele sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Pasul folosind o ladă, începeți să adăugați bulion fierbinte 1/2 cană la un moment dat, amestecând continuu. Permiteți ca fiecare adăugare să fie complet absorbită înainte de a adăuga mai multe. Acest lucru va dura aproximativ 2025 de minute. Orezul va fi ușor al dente. Se condimentează cu sare și piper după gust și se pune departe de căldura directă până se termină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
9
Pas cu aproximativ 5 minute înainte de servire, aduceți restul de 2 căni de bulion la foc mic. Squash cald pe aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
10
Se încălzește amestecul de orez la foc mediu. Începeți imediat să adăugați bulion fierbinte, 1/2 cană la un moment dat, amestecând până când este moale și destul de slăbit. Cea mai mare parte a bulionului ar fi trebuit să se evapore, dar nu ar trebui să fie uscată (este posibil să nu aveți nevoie de toate cele 2 căni). Orezul trebuie să fie moale, nu moale. Dacă este prea uscat, adăugați un bulion puțin mai fierbinte. Se amestecă dovlecelul; gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Serviți în boluri puțin adânci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Presărați Parmigiano-Reggiano deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
13
Garnisiți cu mai mult salvie, dacă doriți, și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar slavon, barriques franceze și tone de a doua utilizare.
DificultateGreu
Gata În47 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista