Risotto De Dovleac

Risotto De Dovleac
Rețeta Risotto de dovleac poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 220 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 94 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână dovleacul libby ' s, ceapa, ardeiul măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 282 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Risotto De Rață Și Dovleac Cu Semințe Picante De Dovleac, Risotto de dovleac, și Risotto de dovleac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, vinul și bulionul într-o ceașcă mare de măsurare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti, amestecand ocazional, timp de 4 minute sau pana cand ceapa este frageda. Se amestecă orezul; gatiti, amestecand frecvent, timp de 2 minute. Se amestecă dovleacul și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Se amestecă 1 cană de amestec de bulion. Reduceți căldura la mediu; continuați să adăugați amestec de bulion, câte 1 cană, permițând absorbția fiecărui adaos înainte de a adăuga mai mult bulion. Orezul trebuie să fie fraged, dar ferm la mușcătură, iar amestecul trebuie să fie cremos. Acest lucru ar trebui să dureze 20 până la 25 de minute. Se amestecă brânza și untul până se topesc. Se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Risotto. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Capraia Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Capraia Chianti Classico Riserva
Tenuta di Capraia Chianti Classico Riserva
Tenuta di Capraia Riserva este un vin roșu rubiniu intens. Aroma sa complexă și sofisticată amintește de fructe la un prim pas, deschizându-se treptat și afișând condimente și lemn dulce. La gust, este cărnos, armonios și corpolent, cu persistență îndelungată.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista