Risotto De Dovleac

Risotto De Dovleac
Butternut Squash Risotto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 666 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă, arpagic de usturoi, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 2694 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Risotto De Dovleac, Risotto De Dovleac, și Risotto De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Se încălzește bulionul în cratiță de dimensiuni medii și se menține cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Gatiti ceapa si dovleceii in unt: topiti 4 linguri de unt intr-o cratita mare; adăugați ceapa și dovlecelul. Gatiti la foc mediu pana cand ceapa este translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați orez: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Adăugați orezul arborio în ceapă și dovlecei. Gatiti 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio RiceArborrio Rice
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați vin: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați vinul și gătiți, amestecând continuu până când vinul a fost absorbit de orez sau evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1
Adăugați câteva oale de bulion, suficient cât să acopere abia orezul. Gatiti la foc mediu pana cand bulionul a fost absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
2
Continuați să gătiți, amestecând orezul suficient pentru a nu se lipi de tigaie, adăugând un pic de bulion la un moment dat, gătind și amestecând până când lichidul este absorbit, iar orezul este fraged, dar încă ferm până la mușcătură, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
în ultimele minute de gătit, adăugați lingura rămasă de unt, 1/2 cană parmezan și arpagic. În acest moment orezul ar trebui să aibă o consistență cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Se adaugă sare după gust. (Cantitatea de sare pe care o adăugați va depinde de cât de sărat a fost bulionul dvs. pentru început. De obicei adaug cel puțin o linguriță de sare, uneori mai mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Se servește cu parmezan ras rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Risotto. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista