Risotto De Ciuperci De Porumb
Risotto de ciuperci de porumb este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,56 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 627 calorii. Dacă aveți urechi porumb, ciuperci shiitake, șobolani și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto ai funghi (Risotto de ciuperci), Risotto De Ciuperci, și Risotto de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina in cratita mare pana cand este crocanta.
Scoateți cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie. Între timp, tăiați porumbul din știuleți și lăsați-l deoparte. Fixați știuleții în jumătate și puneți-i într-o oală cu 7 căni de apă; aduceți la foc mic. Tăiați și tăiați ciupercile.
Gătiti ciupercile în tigaie cu picăturile de slănină la foc mediu-mare până când sunt ușor crocante, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă pe o farfurie.
Adăugați untul și șalotele în tigaie, condimentați cu sare și piper și gătiți până la moale, aproximativ 2 minute.
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă vinul până se absoarbe, apoi se adaugă 1 linguriță de sare și boabele de porumb.
Se toarnă în 1/2 cană din bulionul de porumb fierbinte, amestecând până se absoarbe. Continuați să adăugați bulion în trepte de 1/2 cană, permițându-i să fie absorbit înainte de a adăuga mai mult, până când orezul este doar fraged, aproximativ 20 de minute. Se amestecă brânza, arpagicul și o parte din ciuperci și slănină. Condimentează cu sare și piper.
Se servește acoperit cu slănina și ciupercile rămase și mai multă brânză.
Fotografie de Antonis Achilleos