Risotto De Ciuperci Cremoase

Risotto De Ciuperci Cremoase
Risotto de ciuperci cremoase ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 349 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de busuioc, ciuperci porcini, cremă de supă de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Risotto De Ciuperci Cremoase, Risotto De Ciuperci Cu Praz Cremos, și Risotto Cu Ciuperci Cremoase.

Instrucțiuni

1
Puneți ciupercile uscate într-un castron mic și acoperiți cu apă fierbinte; înmuiați 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Îndepărtați cu o lingură pliată și stoarceți ușor cu prosoape de hârtie. Se toacă ciupercile și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Scoateți crema de supă de ciuperci într-un castron și amestecați treptat în apă clocotită până când amestecul este neted, dar nu curge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Într-o cratiță la foc mediu, aduceți stocul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, usturoiul și ciupercile tocate; gătiți aproximativ 3 minute. Amestecați treptat orezul; gătiți 2 minute, amestecând constant pentru a acoperi orezul cu ulei. Condimentează cu sare și piper. Se amestecă cimbru și busuioc după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se toarnă amestecul de supă de ciuperci, amestecând până se absoarbe. Adăugați treptat 1/3 stoc, amestecând până când lichidul este absorbit. Continuați să amestecați în stoc treptat, câte 1 cană pe rând, permițând absorbția lichidului înainte de a adăuga o altă cană. Ar trebui să dureze aproximativ 20 de minute pentru ca tot stocul să fie absorbit și orezul să devină al dente (fraged, dar ferm la mușcătură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista