"Risotto" de cartofi cu cârnați și Broccoli
Cartofi "Risotto" cu cârnați și Broccoli ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 481 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de flori de broccoli, ceapă, cartofi tăiați în maro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Încercați Cârnați și Broccoli rabe Risotto, Tigaie de cartofi, Broccoli și cârnați, și Risotto Cu Broccoli Și Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați carcasele de cârnați. Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați cârnații până se rup și nu mai sunt roz, aproximativ 5 minute.
Adăugați flori de broccoli; se amestecă până când cârnații se rumenesc bine și broccoli este fraged-crocant pentru a mușca, încă 3 până la 5 minute.
Se toarnă într-un castron; păstrați cald.
Adăugați cartofii și ceapa în tigaie, reduceți focul la mediu-mare și amestecați până când ceapa este moale, 2 până la 3 minute.
Adăugați salvie și lapte în tigaie și amestecați doar până când cartofii sunt fragezi pentru a mușca, încă 8 până la 10 minute.
Se toarnă amestecul de cartofi pe un platou; lingură cârnați și amestec de broccoli peste el.
Se adaugă sare după gust.