Risotto De Busuioc
Rețeta Risotto de busuioc ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această garnitură are 361 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.22 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bulion de pui degresat cu grăsime, frunze ușor de busuioc, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Risotto cu porumb și busuioc, Risotto De Busuioc Asiago, și Risotto de roșii și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, aduceți 6 1/2 căni de bulion la foc mic; acoperiți și reduceți căldura pentru a menține fierberea.
Între timp, într-un robot de bucătărie, învârtiți busuiocul, usturoiul și 1 linguriță de ulei de măsline până se toacă grosier.
Se adaugă brânza și se învârte până se macină fin.
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei și untul într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare; când este fierbinte (amestecul va fi spumos), adăugați șalotă și amestecați des până se limpezește, 1 până la 2 minute.
Adăugați orez și amestecați des până când începe să devină opac, 1 până la 2 minute.
Adăugați vin și amestecați până se absoarbe, aproximativ 1 minut.
Adăugați 6 căni de bulion, 1 cană la un moment dat, amestecând după fiecare adăugare până aproape absorbit, 25 până la 30 de minute în total. Se amestecă amestecul de busuioc și se gătește, amestecând des, până când orezul este abia fraged pentru a mușca și amestecul este cremos, cu aproximativ 2 minute mai mult. Dacă risotto este mai gros decât se dorește, amestecați puțin mai mult bulion.
Puneți risotto în boluri largi și puțin adânci și serviți imediat.