Risotto de ardei roșu și Broccoli fără gluten

Risotto de ardei roșu și Broccoli fără gluten
Risotto de ardei roșu și Broccoli fără Gluten este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 383 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți pătrunjel, flori de broccoli, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați A-porumb-Ing Grace: Risotto de ardei roșu, porumb și slănină, Supă cremă vegană de porumb și ardei roșu (fără gluten, fără soia, fără nuci, fără cereale, fără sare), și Risotto fără Gluten: Risotto de șofran cu sau fără vin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, usturoiul, ardeiul gras si ciupercile in ulei 3 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este crocanta. Se amestecă orezul. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se amestecă 1/2 cană de bulion. Gatiti, amestecati constant, pana cand lichidul este complet absorbit. Se amestecă încă 1/2 cană de bulion. Continuați să gătiți aproximativ 20 de minute, adăugând bulion 1/2 cană odată după ce adăugările anterioare au fost absorbite și amestecând constant, până când orezul este cremos și doar fraged; se ia de pe foc. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
3
Lăsați să stea 1 minut.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista