Risotto cu Radicchio și Mozzarella afumată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 705 calorii, 20g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți apă, sare, mozzarella și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Risotto Rosso de Andrew Carmellini cu vin roșu, Radicchio și Mozzarella afumată, Penne cu rucola ofilită, Radicchio și Mozzarella afumată, și Mănâncă pentru opt dolari: Pizza Mozzarella afumată cu Radicchio și gem de ceapă.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul și apa la foc mic. Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați orezul în oală și amestecați până începe să devină opac, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați vinul și sarea și gătiți, amestecând frecvent, până când tot vinul a fost absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați aproximativ 1/2 cană din bulionul care fierbe la orez și gătiți, amestecând frecvent, până când bulionul a fost complet absorbit. Orezul și bulionul trebuie să buleze ușor; reglați căldura după cum este necesar. Continuați să gătiți orezul, adăugând bulion 1/2 cană la un moment dat și lăsând orezul să absoarbă bulionul înainte de a adăuga următoarea 1/2 cană. Gatiti orezul in acest fel pana aproape fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®
6
Adăugați radicchio și pătrunjelul și gătiți până când radicchio și orezul sunt fragede, încă aproximativ 5 minute. Bulionul care nu a fost absorbit trebuie îngroșat de amidonul din orez. Este posibil să nu fie nevoie să utilizați tot lichidul sau să aveți nevoie de mai mult bulion sau puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri Sare
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Amidon
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
7
Se amestecă ardeiul și untul în risotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
8
Adăugați mozzarella și amestecați până se topește într-o pânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
9
Recomandarea vinului: Iată un risotto care poate rezista vinului roșu. Încercați o Barbera d ' Alba fără înmuiere, un vin plin de viață și fructat ale cărui taninuri foarte ușoare nu vor accentua amărăciunea radicchio.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.