Risotto alb cu piure Fava

Risotto alb cu piure Fava
Rețeta Risotto alb cu piure Fava ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 775 calorii, 15g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,78 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, vin, fasole fava și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Halibut Pan-ars cu Risotto de sparanghel alb și mazăre pur Approxide, Piure De Fasole Fava, și Fava Bean Pur Peculae.

Instrucțiuni

1
Risotto Bianco
2
Aduceți cele 4 căni de bulion de pui la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
3
Puneți 2 t ulei de măsline și 1 t unt într-o tigaie separată cu pantă, adăugați ceapa, usturoiul și țelina și gătiți foarte încet la foc mediu timp de aproximativ 15 minute fără a colora. Când legumele s-au înmuiat, adăugați orezul și ridicați focul la mediu-mare.Orezul va începe acum să se prăjească ușor, așa că continuați să-l amestecați. După un minut va arăta ușor translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați vinul și continuați să amestecați.Odată ce vinul s-a fiert în orez, adăugați prima oală de bulion fierbinte și un vârf de sare. Reduceți focul la foc mic, astfel încât orezul să nu se gătească prea repede la exterior. Continuați să adăugați oale pline de stoc, amestecând în timp ce mergeți, permițând ca fiecare oală plină să fie absorbită înainte de a adăuga următoarea. Acest lucru va dura aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
5
Se ia de pe foc și se adaugă 4 T unt și km.c Pecorino Romano. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Puneți un capac pe tigaie și lăsați să stea 2 minute. Acest lucru îl va împiedica să se gătească prea mult și îi va permite să devină cremos.Piure De Fasole Fava
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați fasolea într-un vas rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Se toarnă suficientă apă clocotită peste fasole pentru a acoperi cu aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
9
Lăsați fasolea să stea netulburată până când apa s-a răcit suficient pentru a manipula fasolea.Începeți să curățați fasolea folosind miniatura pentru a tăia o fantă în piele. Strângeți ușor, iar fasolea interioară va ieși imediat. Dacă este posibil, începeți cu fasolea mai mică care lucrează la cea mai mare fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
10
Încălziți cele 2 linguri de ulei de măsline foarte bun într-o tigaie mică de sote la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând des până abia începe să se rumenească.Răzuiește usturoiul și uleiul într-un robot de bucătărie și adaugă fasolea fava, ceașca rămasă de ulei de măsline foarte bun, sare și piper, pătrunjel și cimbru. Pulsați amestecul de 5 sau 6 ori pentru a obține un piure dur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fasole FavaFasole Fava
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
12
Adăugați bulionul de pui și amestecați câteva secunde până când este oarecum neted. Lăsați puțină textură dacă este posibil. Piureul se va păstra timp de 1 săptămână acoperit în Dvs refrigerator.To
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
13
Serveste
14
Puneți risotto cald în 4 boluri de servire și acoperiți fiecare cu o cantitate uniformă de piure de fasole fava.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
15
Serviți fiecare cu o parte din Pecorino Romano rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista