Risotto

Risotto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 189 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 1. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți brânză fontina, felii de păsări de curte, risotto și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 78%. Încercați Risotto de năsturel cu scampi și scoici — Risotto aux langoustines, cresson et coquille St Jacques, Risotto alla crema di scampi (Risotto cu creveți pur-uri), și Risotto fără Gluten: Risotto de șofran cu sau fără vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți risotto (dintr-un amestec sau rețetă). Când orezul este doar gătit, adăugați felii subțiri de păsări de curte fierte, carne de porc, carne de vită sau miel și amestecați.
Presărați parmezan mărunțit sau brânză fontina pe porții.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto