Rigatoni cu vinete și Crunch de nuci de pin

Rigatoni cu vinete și Crunch de nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rigatoni cu vinete și nuci de pin. O porție conține 621 calorii, 34G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,9 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 80 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți parmezan, ulei de măsline, nuci de pin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Rigatoni cu vinete și Crunch de nuci de pin, Rigatoni cu vinete și Crunch de nuci de pin, și Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. Pulverizați foaia de copt cu margini mari cu spray antiaderent; adăugați vinete și ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați roșiile pe jumătate pe lungime; adăugați pe foaie. Folosind presa de usturoi, strecurați 1 cățel de usturoi pe legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Presă De UsturoiPresă De Usturoi
3
Stropiți legumele cu ulei; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se presară sare și piper. Prăjiți legumele până se înmoaie, amestecând des, 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
5
Combinați 2/3 cană busuioc, 1/2 cană parmezan, nuci de pin și 1 cățel de usturoi în mini procesor. Se amestecă până se sfărâmă. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Amestecați roșiile cu suc, smântână, 1 1/3 căni de busuioc și 1 cățel de usturoi în procesor până se omogenizează. Sos de sezon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Gatiti pastele in oala cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional; scurgere. Întoarce-te la oală. Aruncați cu legume, sos și 1/2 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Transferați în vasul de copt de 13 x 9 x 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Se presară cu topping de mozzarella și nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
10
Coaceți pastele până se încălzesc, 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Lăsați să stea 10 minute și serviți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista