Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rigatoni cu Rag de rață. Această rețetă servește 6 și costă 2,42 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 57G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 767 calorii. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ulei de măsline, legume rezervate din picioarele de rață frecate cu condimente și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rigatoni cu carpa de rata 4, Rigatoni cu Ragu Alb, și Rigatoni Cu Carpa De Ciuperci 4.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare adâncă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați următoarele 4 ingrediente. saut pana cand ceapa este moale, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați roșiile cu suc. Se fierbe la foc mic până se îngroașă ușor, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
4
Adăugați rață mărunțită, legume rezervate și sos rezervat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Se încălzește, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Acoperiți și răciți rag-ul și pielea de rață separat. Reîncălziți rag. Rag. la foc mediu înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Rață întreagă
6
Încălziți tigaia mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați pielea de rață; se prăjește până se rumenesc și cele mai multe grăsimi, amestecând des, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
8
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar ferme pentru a musca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit. Se amestecă pastele în amestecul de rață, adăugând apă de gătit pentru paste cu 1/4 cană dacă este uscată. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
Rață întreagă
10
Se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Presărați crăpăturile și serviți, trecând brânza alături.