Rigatoni cu carpa de porc picanta in stil Calabrese 4

Rigatoni cu carpa de porc picanta in stil Calabrese 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rigatoni cu o cârpă de porc picantă în stil Calabrese. Această rețetă face 6 porții cu 884 calorii, 36g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, ceapă, tulpină de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rigatoni cu carpa de porc picanta in stil Calabrese 4, Rigatoni cu carpa de porc si Ricotta proaspata, și Porc Ragu Stil Maghiar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulsează ceapa, morcovul, țelina, usturoiul,oregano, fulgii de ardei roșu și 1/4 cană de pătrunjelun robot de bucătărie până se toacă mărunt;se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte. Pur și simpluroșiile cu sucuri în procesor; retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea peste căldură medie; adăugați cârnați și gătiți, despărțindu-vă cu o lingură, până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați carne de porc măcinată, sezon cu sare șipiper și gătiți, despărțindu-vă cu o lingură, până când nu mai este roz. Folosind o lingură cu fante,transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4
Creșteți căldura la mediu-mare.
5
Se adaugăamestec de legume conservat la picurareîn oală, condimentați cu sare și gătiți, agitând adesea, până devin aurii, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se amestecă pasta de roșii și 1 cană de apă într-un castron mic; se adaugă în oală. Gatiti, razuind orice bucati rumenite din fundul oalei. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când lichidul s-a evaporat aproape, 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați carne rezervată și roșii pur și1 cană de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, adăugând mai multă apă după cum este necesar pentru a păstra carnea aproape scufundată, până când carnea este delicată, aproximativ 4 ore. Sezon cu salt.DO înainte: Rag-ul se poate face cu 3 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ApăApă
CarneCarne
SareSare
8
Lasă să se răcească. Acoperiți și răciți sau congelați până la2 luni. Reîncălziți înainte de a continua.
9
Gatiti pastele intr-o oala mare de sare fierbinteapa, amestecand ocazional, pana cand al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scurgeți, rezervând 2 căni de lichid de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
11
Adăugați paste și 1/2 cană lichid de gătit pastela sos; se amestecă pentru a acoperi. Se amestecă 3/4 cană Parmesanși restul de 1/4 cană de pătrunjel. Creșteți căldura la mediu și continuați să amestecați, adăugând mai mult lichid de gătit pentru paste, după cum este necesar, până când sosul acoperă pastele. Împărțiți între boluri; acoperiți cu mai mult parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista