Ridichi prăjite cu unt Miso

Ridichi prăjite cu unt Miso
Ridichile prăjite cu unt Miso sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 134 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pudră togarashi, ridichi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Mușcături de friptură de mușchi cu unt Miso și orez, Vinete prăjite cu sos de zară, și Burgeri coreeni la grătar cu ridichi murate, ceapă și maioneză MISO pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați untul, miso și togarashi într-un castron mic și amestecați cu spatele unei linguri până se combină uniform; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați blaturile cu frunze din ridichi. Tăiați grosolan, spălați și uscați blaturile; pune-le deoparte. Spălați ridichile, tăiați capetele tulpinii și înjumătățiți-le (împărțiți-le dacă sunt mari) și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RidicheRidiche
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ridichile și aranjați-le cu fața tăiată într-un singur strat. Se condimentează cu sare și se fierbe până se rumenesc, aproximativ 4 până la 5 minute. Întoarceți și gătiți cealaltă parte până se rumenesc și ridichile sunt crocante-fragede, cu aproximativ 3 până la 5 minute în plus.Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RidicheRidiche
SareSare
5
Adăugați blaturile de ridiche, 1 lingură de apă și sare după gust. Gatiti, aruncand ocazional cu clesti, pana cand blaturile sunt complet ofilite, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De RidicheFrunze De Ridiche
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
6
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați amestecul de unt-miso și lingura rămasă de apă și amestecați până când amestecul de unt-miso se topește și acoperă ridichile și blaturile de ridiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De RidicheFrunze De Ridiche
RidicheRidiche
UntUnt
ApăApă
MisoMiso
8
Adăugați oțetul și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
SareSare

Echipamente

DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista