Ridichi în unt rumenit și lămâie

Ridichi în unt rumenit și lămâie
Ridichi în unt rumenit si lamaie este un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian farfurie. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 57 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați frunze de ridiche rupte, unt, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zahăr, Ridichi Și Edamame Cu Unt De Lămâie, Ridichi Prăjite Cu Unt Brun, Lămâie Și Blaturi De Ridiche, și Ridichi prăjite cu unt brun, lămâie și blaturi de ridiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți un vas mediu de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ridichi în tigaie; gătiți 4 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scurgere.
4
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ridichi în tigaie; sotati 3 minute sau până când untul este rumenit și parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați coaja, sucul și sarea; gătiți 1 minut, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
7
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați frunzele de ridiche și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De RidicheFrunze De Ridiche
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În19 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista