Ricotta proaspătă și crostini de ridiche
Ricottan proaspăt și crostini de ridiche ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 189 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pâine toscană, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Crostini Cu Ricottan Proaspăt Și Radicchio La Grătar, Ricotta Proaspătă, Cireșe Și Crostini Cu Coajă De Lămâie, și Crostini De Ridiche De Ou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o strecurătoare cu pânză de brânză umezită și așezați-o peste un castron mare. Într-o cratiță mare, aduceți laptele la fierbere ușoară.
Adăugați 3 linguri de suc de lămâie și gătiți la foc mic, amestecând ușor, până se formează caș și se ridică la suprafață, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 5 minute; cașul se va întări ușor.
Folosind o lingură cu fante cu găuri mici, scoateți ușor cașul în strecurătoare; aruncați lichidul.
Lăsați ricotta să se scurgă timp de 15 minute, apoi ridicați ușor pânza de brânză pentru a răsturna cașul și lăsați să se scurgă timp de 15 minute mai mult.
Transferați ricotta într-un castron și condimentați cu sare.
Preîncălziți broilerul. Aranjați feliile de pâine pe o foaie de copt și periați cu ulei de măsline. Se fierbe pâinea la 8 centimetri de foc timp de aproximativ 4 minute, întorcându-se o dată, până devine aurie și crocantă.
Într-un castron, bateți restul de 1 lingură de suc de lămâie cu cele 2 linguri de ulei; condimentează cu sare și piper.
Adăugați ridichile și rucola și aruncați.
Întindeți ricotta generos pe pâine prăjită și acoperiți cu ridichi și rucola.
Se ornează cu piper și se servește.