Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 687 calorii, 14g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr de cofetărie, alune și bucle de ciocolată, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Spanac ricotta torte, Ricottan Almond Torte, și Italiană Ricotta Torte.
Instrucțiuni
1
Pentru umplere, într-un castron mic, bateți brânza ricotta și zahărul până se omogenizează; bate în vanilie. Îndoiți în nuci pecan și ciocolată. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La Picior
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Într-un castron mare, scurtarea cremei și zahărul până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adaugă la amestecul cremos alternativ cu lapte, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Bomboane Salvatoare
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Se toarnă în trei 9-in căptușite cu hârtie cerată. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Tăiați fiecare tort în jumătate.
8
Așezați un strat inferior pe o farfurie de servire; se întinde cu 1 cană umplutură. Repetați straturile de patru ori. Se acoperă cu tortul rămas. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
9
Într-un castron mare, bateți smântâna până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
10
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor; bateți până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Căpșuni La Picior
11
Se întinde deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
12
Garnisiți cu alune și bucle de ciocolată, dacă doriți. Puneți la frigider resturile.