Rhubarb Slush
Rhubarb Slush ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 156 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Dacă aveți băutură carbogazoasă cu lămâie-var, concentrat de limonadă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Strawberry-Rhubarb Slush, Înghețată De Rubarbă Înghețată, și Rhubarb Slush Punch.
Instrucțiuni
Așezați rubarba într-o cratiță mare cu apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește până se înmoaie.
Scurgeți și mash sau piure într-un blender.
Amestecați piureul de rubarbă, zahărul, concentratul de suc de portocale, concentratul de limonadă, ginul și apa. Nu mișca.
Puneți bucățele din amestecul înghețat în pahare de servire și umpleți restul paharului cu sifon de lămâie-lime.