Remoulada De Rădăcină De Țelină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Remoulade de rădăcină de țelină. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 323 calorii, 3G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, oțet de vin, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ C okticleri-rave R Oktmoulade (rădăcină de țelină R Oktmoulade), Remoulada De Rădăcină De Țelină, și Radacina De Telina R Okst.
Instrucțiuni
Folosiți un cuțit zimțat pentru a curăța rădăcina de țelină din toate porțiunile exterioare maronii, cum ar fi decojirea unui ananas.
Tăiați rădăcina de țelină în bețe de chibrit subțiri cu o mandolină sau radeți-le într-un robot de bucătărie echipat cu cea mai grosieră lamă de grătar. Cu robotul de bucătărie, apăsați puțin în timp ce hrăniți bucățile și veți avea bucăți mai mari.
Așezați rădăcina de țelină într-un castron mare, presărați cu 1 1/2 lingurițe de sare și 2 linguri de suc de lămâie și lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-un castron mic amestecați maioneza, cele 2 muștar, lingura rămasă de suc de lămâie, oțetul, restul de 1/4 linguriță de sare și piperul.
Adăugați suficient sos pentru a umezi ușor salata. (S-ar putea să mai rămână niște sos.)
Serviți la rece sau la temperatura camerei.