Red Devil Cranberries
Red Devil Cranberries este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 87 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 143 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sirop de agave, afine, piper serrano chile și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Încercați Red Devil Cranberries, Ceapă Roșie Murată, și Rulou De Tort Din Catifea Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de canola într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați șalota și ardeiul serrano și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Adăugați sucul de portocale și siropul de agave, aduceți la foc mic și adăugați afine. Gatiti la fierbere mica pana cand merisoarele au aparut si abia incep sa se reduca, 6 pana la 7 minute.
Între timp, tăiați partea superioară și inferioară a portocalei de sânge. Lucrând peste un castron, curățați portocala cu un cuțit ascuțit, apoi feliați între membrane, lăsând segmentele să cadă în castron. Amestecați segmentele de portocale și orice suc, sosul chipotle și adobo, scorțișoara și 1/2 linguriță de sare în afine.
Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul este gros, aproximativ 20 de minute.
Fotografie de Andrew Mccaul