Recolta-Ragout De Legume

Recolta-Ragout De Legume
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 267 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de năut, piper, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Rago De Legume 6t, Ragout De Legume De Toamnă, și Halibut Cu Ragout De Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Combinați dovleceii și următoarele 5 ingrediente (dovlecei prin usturoi) și sotati timp de 8 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3
Adăugați frunze de dafin și 2 crenguțe de cimbru și amestecați pasta de roșii. Se amestecă făina și vinul, se reduce focul la mediu-mic și se gătește 5 minute. Se amestecă bulionul și nautul. Acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă 1/2 linguriță sare, piper și pătrunjel tocat. Aruncați frunzele de dafin și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Aruncați tulpinile de ciuperci; capace de felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
5
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ciuperci feliate și gătiți 5 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
7
Se presară cu 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Serviți ragout peste ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
9
Garnisiți cu crenguțe suplimentare de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Revista