Rețetă Jack cu brânză și crupe souffl
Rețeta Jack Cheese and Grits souffl pentru sos este o fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 427 calorii, 20g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,0 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ouă, scallions, crupe de gătit rapid și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brânză Albastră Souffl Rețetă De Brânză, Souffl Cu Crupe De Branza Albastra 4, și Duhallow Souffl Cu Brânză Și Crupe 4.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.