Rețeta de orez roșu și Quinoa Ottolenghi este o fără gluten și vegan felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,89 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 920 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, cățel de usturoi, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. 71 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Rețetă de folie de fasole Pinto, Quinoa și orez sălbatic, Crock Pot fasole roșie și orez, și Ottolenghi. Trebuie să spun mai mult pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare de amestecare combinați orezul, quinoa, ceapa gătită și uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Adăugați restul ingredientelor, gustul și reglați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3
Se servește la temperatura camerei.Face un platou mare.Rețetă De Imprimare