Rețetă De Creveți Cu Nucă De Cocos
Rețeta de creveți de nucă de cocos este o fără lactate și pescatarian rețetă cu 20 de porții. O porție conține 215 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de nucă de cocos deshidratați, ouă, creveți tigru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Creveți De Nucă De Cocos Cu Rețetă Dulce De Mayo Chili, Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți), și Omletă de creveți / ouă prăjite cu ceapă roșie și Rețetă de creveți.
Instrucțiuni
Preîncălziți friteuza la 350 de grade F.
Amestecați fulgii de panko și nucă de cocos într-un castron puțin adânc. Pune deoparte.
Se amestecă toate ingredientele din sosul Tartar picant împreună. Se amestecă pentru a se combina bine. Pune deoparte.Uscați creveții cu prosoape de hârtie și înmuiați fiecare creveți în amestecul de ouă și rulați imediat creveții cu acoperirea cu fulgi de panko și nucă de cocos. Scuturați excesul. Scufundați din nou creveții în amestecul de ouă și rulați imediat creveții cu amestecul panko pentru a doua acoperire. Asigurați-vă că creveții sunt bine acoperiți cu fulgi de panko și nucă de cocos.
Așezați creveții pe o farfurie tapetată cu hârtie pergament. Repetați pașii pentru creveții rămași.Aruncați ușor fiecare creveți în ulei. Se prăjește adânc până când ambele părți devin maronii aurii.
Transferați creveții cu o strecurătoare și pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Se servește imediat cu sosul Tartar picant.