Rețetă De Creveți Cu Nucă De Cocos

Rețetă De Creveți Cu Nucă De Cocos
Rețeta de creveți de nucă de cocos este o fără lactate și pescatarian rețetă cu 20 de porții. O porție conține 215 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de nucă de cocos deshidratați, ouă, creveți tigru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Creveți De Nucă De Cocos Cu Rețetă Dulce De Mayo Chili, Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți), și Omletă de creveți / ouă prăjite cu ceapă roșie și Rețetă de creveți.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți friteuza la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
2
Amestecați fulgii de panko și nucă de cocos într-un castron puțin adânc. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se amestecă toate ingredientele din sosul Tartar picant împreună. Se amestecă pentru a se combina bine. Pune deoparte.Uscați creveții cu prosoape de hârtie și înmuiați fiecare creveți în amestecul de ouă și rulați imediat creveții cu acoperirea cu fulgi de panko și nucă de cocos. Scuturați excesul. Scufundați din nou creveții în amestecul de ouă și rulați imediat creveții cu amestecul panko pentru a doua acoperire. Asigurați-vă că creveții sunt bine acoperiți cu fulgi de panko și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Sos TartarSos Tartar
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Așezați creveții pe o farfurie tapetată cu hârtie pergament. Repetați pașii pentru creveții rămași.Aruncați ușor fiecare creveți în ulei. Se prăjește adânc până când ambele părți devin maronii aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
5
Transferați creveții cu o strecurătoare și pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Se servește imediat cu sosul Tartar picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista