Rețetă De Bare De Rubarbă-Migdale

Rubarbă - migdale Baruri Reteta ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 24. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 210 calorii. 124 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de rubarbă, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Bare De Mic Dejun Cu Migdale De Rubarbă, Bare De Migdale Cu Rubarbă De Zmeură ( Fără Gluten + Paleo), și Rețetă De Crumble Cu Rubarbă De Căpșuni.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Viile Bully Hill Dry Riesling]()
Viile Bully Hill Dry Riesling