Rețetă De Aragaz Lent Tilapia Cu Miere Portocalie

Rețeta de gătit lent tilapia cu miere portocalie este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 466 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,95 USD pe porție. 103 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Un amestec de tilapia, filete tilapia, portocale mandarine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Rețetă De Carne De Vită Portocalie Cu Aragaz Lent, Miere Muștar Portocaliu Aragaz Lent Spirală Tăiat Șuncă, și Aragaz Lent Miere Portocaliu Morcovi Glazurați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pește! Este ceea ce este pentru cină.Îmi place să fac pește în oală. Îmi place să fac aproape orice în crockpot, dar ușurința de a face pește este atât de minunată, sunt surprins că toată lumea nu gătește pește asta way.It lui easy.It umed și flavorful.It nu încălzește casa pe un hot day.it nu miroase bucătăria.și curățarea este practic inexistentă.Înscrie!Aveam o grămadă de tilapia înghețată în casă pe care am cumpărat-o în vrac și aveam nevoie de o rețetă nouă. Tialpia preferată a copiilor mei este parmezanul Tilapia, dar am vrut o cină cu conținut scăzut de grăsimi pentru a contracara bucățile de porumb cu cremă de brânză pe care le-am mâncat zilele trecute.Ingredientele.servește 44 de fileuri tilapia (congelate este bine)2 linguri oțet balsamic1 lingură miere1 (10 uncii) poate portocale mandarine, drenatefolie de aluminiusare și piper după gust la masă
Direcțiile.Folosiți un aragaz lent de 6 litri.
Așezați o lungime de folie pe blat și așezați peștele direct în mijloc. Driblați oțet balsamic și miere peste partea de sus a fiecărui File și așezați o mână de portocale mandarine scurse deasupra (copiilor mei le place să bea sucul!).Îndoiți folia și sertizați marginile pentru a forma un pachet.
Puneți pachetul de folie în aragazul lent și puneți capacul (dacă preferați să aveți un file de pește pe pachet pentru servire, împărțiți sosul și portocalele). Gatiti la mare timp de doua ore, sau pana cand pestele se fulgi usor cu o furculita. Dacă peștele dvs. a fost înghețat, poate dura încă 30 de minute, dar ar trebui să îl verificați după două ore. Condimentează după gust cu puțină sare și piper la masă.Verdictul.Cu toții ne-a plăcut acest lucru și am putut să împărtășesc povestea bunicului meu despre portocalele mandarine care sunt într-adevăr pești de aur dezosați. Este un pic ciudat- - - dar copiii iubit povestea la fel cum am făcut-o când am fost în creștere în sus!mai mult pește în folie:file de talpă cu pestosalmon cu o frecare dulce și picantă
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.