Ravioli de fasole albă cu oțet Balsamic unt brun

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Ravioli de fasole albă cu oțet balsamic unt brun. Această rețetă face 4 porții cu 499 calorii, 11g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de oțet balsamic plus, parmezan plus 4 linguri, ulei de măsline virgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Ravioli cu unt brun cu salvie și Balsamic, Piept de pui de rozmarin, unt brun și Ravioli balsamici, salată caldă de spanac cu Pancettan și vinetă dulce, și Ravioli de brânză Primosale cu reducere de oțet Balsamic și migdale prăjite.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, amestecați o cană de fasole albă gătită cu ulei de măsline virgin, 1/4 cană de oțet balsamic, parmezan ras, ou și pătrunjel până se omogenizează (aproximativ 1 minut).
Scoateți în vasul de amestecare mediu și amestecați în ceașca rămasă de fasole. Condimentează după gust cu sare și piper.
Așezați 1 foaie de paste și tăiați în 8 bucăți, 3 1/2 inci pe 3 1/2 inci.
Așezați 1 1/2 linguri de umplere în centrul fiecărui pătrat și pliați colțul în colț pentru a forma perna în formă de triunghi. Apăsați ferm marginea pentru a sigila. Continuați cu toate pastele rămase. Ar trebui să producă 32 de ravioli. Acestea pot fi puse deoparte pe o tavă de copt la frigider timp de 6 ore, separate de un prosop de bucătărie.
Aduceți 6 litri de apă la fiert într-o oală mare de spaghete și adăugați 2 linguri de sare. Aruncați ravioli în apă și reveniți la fierbere. Coborâți ușor focul și gătiți chiar sub fierbere timp de 3 minute.
Între timp, așezați untul dulce într-o tigaie de 10 până la 12 inci și gătiți până când spuma dispare și untul începe să se rumenească. Opriți focul și adăugați 1/4 cană de oțet balsamic rămas (atenție: se va stropi).
Scoateți ravioli din lichidul de gătit cu păianjen și puneți-l în tigaie cu unt și oțet. Se aruncă la foc mediu și se presară cu restul de brânză și pătrunjel. Împărțiți între 4 farfurii și serviți imediat.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruinart Brut rosul. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)]()
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele provin din podgoriile premiers crus. Strugurii din podgoriile estate din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) li se alătură struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C-Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune prime Crus.