Ravioli de dovleac cu sos de unt de salvie
Butternut Squash Ravioli cu sos de unt de salvie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 288 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați unt, ambalaje won ton, gingersnaps și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Delicata Squash Ravioli cu sos de salvie de unt, Ravioli de dovleac cu salvie, și Ravioli De Dovleac Și Salvie.
Instrucțiuni
Amestecați ghimbirul și laptele într-un castron mediu.
Lăsați să stea până când cookie-urile sunt înmuiate (aproximativ 10 minute).
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; îndepărtați semințele. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu. Înveliți folia cu spray de gătit.
Așezați dovleceii, tăiați cu fața în jos, pe folie.
Coaceți, neacoperit, la 400 timp de 30 până la 40 de minute sau până se înmoaie. Scoateți pulpa; piure. Aruncați coaja. Măsurați 1 pulpă de 3/4 căni; rezervați orice pulpă rămasă pentru o altă utilizare.
Se amestecă 1 3/4 căni pulpă de dovleac, 1/2 cană brânză, unt și sare în dulciuri înmuiate. Lucrând cu ambalaje de 6 tone câștigate la un moment dat (păstrând învelișurile rămase acoperite), lingurați aproximativ 1 lingură de umplutură de dovlecei în centrul fiecărui ambalaj. Umeziți marginile fiecărui înveliș cu apă; aduceți 2 colțuri opuse împreună. Apăsați marginile împreună cu o furculiță pentru a sigila, formând un triunghi. Acoperiți ravioli cu un prosop umed pentru a nu le usca.
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-o cratiță mare. Gatiti ravioli, 6 la un moment dat, neacoperite, 1-2 minute. Scoateți rapid din apă cu o lingură cu fante. Păstrați cald.
Așezați 6 ravioli în fiecare vas de servire. Completați fiecare cu 1 lingură de sos de unt de salvie.
Se presară uniform cu restul de 1/2 cană de brânză și piper.