Ravioli De Brânză Cu Sos Picant De Roșii

Ravioli de brânză cu sos picant de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 572 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați garnituri: frunze de busuioc, oțet de vin, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 69%. Încercați Ravioli De Brânză Cu Sos Picant De Roșii, Ravioli De Roșii Uscate Cu Sos Roșu Picant, și Ravioli de brânză cu sos proaspăt de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente și 3 linguri. busuioc proaspăt tocat într-un bol mic.
Aranjați învelișul de 1 tonă câștigată pe o suprafață curată și plană. (Acoperiți ambalajele rămase cu folie de plastic sau un prosop umed pentru a preveni uscarea.) Umeziți ușor marginile învelișului cu apă.
Așezați aproximativ 1 1/2 linguriță. amestec de brânză în centrul ambalajului; pliați 2 colțuri opuse împreună peste amestecul de brânză, formând un triunghi. Apăsați marginile împreună pentru a sigila, îndepărtând orice buzunare de aer. Acoperiți cu folie de plastic sau o cârpă umedă. Repetați procedura cu ambalajele rămase și amestecul de brânză.
Gatiti ravioli, in 2 loturi, in apa sarata clocotita pentru a acoperi intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare 3 minute.
Îndepărtați cu o lingură pliată și scurgeți bine pe un suport de sârmă ușor uns. Împărțiți ravioli gătite între 4 boluri individuale de servire.
Sotati rosiile in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 minute sau doar pana se inmoaie.
Adăugați bulion și oțet de vin alb; gătiți 2 până la 3 minute sau până când roșiile încep să se ofilească. Se amestecă ardeiul roșu zdrobit uscat, sarea și busuiocul rămas.
Se toarnă sosul peste ravioli.