Ravioli Coapte Cu Brânză

Ravioli Coapte Cu Brânză
Rețeta Ravioli coapte cu brânză este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 526 calorii, 27G de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $2.37 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ravioli umpluți cu cârnați, supă de brânză Cheddar condensată, sos de paste de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ravioli Coapte Cu Brânză De 30 De Minute, Brânză Ravioli Lasagna, și Ravioli Cu Brânză Ușoară.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit antiaderent. În vasul pulverizat, combinați sosul de paste și supa; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Sos De PasteSos De Paste
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Adăugați ravioli congelați și ardei gras și ceapă; se amestecă pentru a acoperi. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
RavioliRavioli
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți 1 oră. Descoperi vas de copt; se presara cu branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
4
Coaceți neacoperit cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când caserola este spumoasă și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista