Ravioli Coapte Cu Brânză
Rețeta Ravioli coapte cu brânză este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 526 calorii, 27G de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $2.37 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ravioli umpluți cu cârnați, supă de brânză Cheddar condensată, sos de paste de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ravioli Coapte Cu Brânză De 30 De Minute, Brânză Ravioli Lasagna, și Ravioli Cu Brânză Ușoară.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit antiaderent. În vasul pulverizat, combinați sosul de paste și supa; se amestecă bine.
Adăugați ravioli congelați și ardei gras și ceapă; se amestecă pentru a acoperi. Acoperiți cu folie.
Coaceți 1 oră. Descoperi vas de copt; se presara cu branza.
Coaceți neacoperit cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când caserola este spumoasă și brânza este topită.