Rețeta Ravioli și tocană de vinete ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 55 minute. Pentru $1.63 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 455 calorii. Această rețetă este plăcută de 110 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, dovlecei, vinete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană italiană de vită și Ravioli, Tocană De Ravioli Italiană Cu Aragaz Lent, și Tocană De Vinete.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti vinetele in ulei 5 minute, amestecand ocazional. Se amestecă roșiile și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 15 minute, amestecând o dată sau de două ori, până când vinetele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Se amestecă apă, dovlecei și ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ravioli
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 10 minute, amestecând o dată sau de două ori, până când ravioli sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
5
Se presară cu brânză. Acoperiți și încălziți aproximativ 5 minute sau până când brânza este topită.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.