Ravioli și tocană de vinete

Ravioli și tocană de vinete
Rețeta Ravioli și tocană de vinete ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 55 minute. Pentru $1.63 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 455 calorii. Această rețetă este plăcută de 110 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, dovlecei, vinete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană italiană de vită și Ravioli, Tocană De Ravioli Italiană Cu Aragaz Lent, și Tocană De Vinete.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti vinetele in ulei 5 minute, amestecand ocazional. Se amestecă roșiile și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 15 minute, amestecând o dată sau de două ori, până când vinetele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Se amestecă apă, dovlecei și ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
RavioliRavioli
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
4
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 10 minute, amestecând o dată sau de două ori, până când ravioli sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
5
Se presară cu brânză. Acoperiți și încălziți aproximativ 5 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista