Ravioli și tocană de vinete
Rețeta Ravioli și tocană de vinete ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 55 minute. Pentru $1.63 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 455 calorii. Această rețetă este plăcută de 110 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, dovlecei, vinete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană italiană de vită și Ravioli, Tocană De Ravioli Italiană Cu Aragaz Lent, și Tocană De Vinete.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti vinetele in ulei 5 minute, amestecand ocazional. Se amestecă roșiile și busuiocul.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 15 minute, amestecând o dată sau de două ori, până când vinetele sunt fragede.
Se amestecă apă, dovlecei și ravioli.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 10 minute, amestecând o dată sau de două ori, până când ravioli sunt fragede.
Se presară cu brânză. Acoperiți și încălziți aproximativ 5 minute sau până când brânza este topită.