Raspberry Pain au Chocolat (cornuri de ciocolată cu zmeură)

Raspberry Pain au Chocolat (cornuri de ciocolată cu zmeură)
Raspberry Pain au Chocolat (cornuri de ciocolată cu zmeură) este un fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 18 porții cu 196 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați toate gemurile de zmeură de fructe, ouă, foietaj și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Raspberry Pain au Chocolat (cornuri de ciocolată cu zmeură), Cornuri de ciocolată (Pain au Chocolat), și Pain au Chocolat Budinca de paine cu afine si sos de ciocolata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Desfaceți foile de foietaj pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
3
Tăiați fiecare în treimi de-a lungul liniilor de pliere.
4
Rulați fiecare fâșie de aluat până la aproximativ 16 inci lungime și tăiați fâșiile în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Întindeți o parte din alunele întinse pe o jumătate din fiecare dreptunghi până la 1/2 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Întindeți aproximativ 1/2 linguriță de gem de zmeură peste întinderea de alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Ungeți marginile cu ou și pliați peste cealaltă parte pentru a închide umplutura. Apăsați ferm marginile pentru a sigila. Repetați cu dreptunghiurile rămase. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia 5 fante în partea de sus a fiecărei produse de patiserie și așezați-le pe foi de copt, distanțându-se la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Coaceți timp de 18 minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc. Se răcește pe rafturi. Praf cu zahăr de cofetari când este răcit, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateGreu
Gata În38 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Revista